A weboldal működése során nem alkalmaz sütiket, így az oldalon ilyen jellegű személyes adatkezelésre nem kerül sor. Adatvédelmi gyakorlatainkról és az adatok feldolgozásáról bővebb információt az Adatkezelési tájékoztató oldalon találhat.

Mi megvalósítjuk.
Egyedi elképzelések
a flotta üzemeltetésben
és adminisztrációban.
Megoldásokat az együttműködések határoznak meg. Gondolkodásmódunk alapvető pontja, hogy a digitális technológiáink által nyújtott lehetőségeket ügyfeleink belső szervezeti egységei minél eredményesebben alkalmazzák.
Szoftverfejlesztés
Minden adat egyben.
Az információfeldolgozásnál történő felülvizsgálatok során megfigyeléseink rávilágítottak, hogy a vállalatok eszközmenedzsmentjeik kezelésében hatékony, összefogott szervezést igényelnek. Termékünk folyamatos fejlődése, a változó kihívásokra való válaszkeresése garantálja, hogy egyedi szakmai megoldásokkal valósítsuk meg az Ön elképzeléseit.
Ügyfélszintű platform
Harmonizáltan strukturált adatbázis menedzsment
Minden tartalomban, ajánlatkéréstől a lezárásig
Szoftverfejlesztés
ÜGYVITELI ADMINISZTRÁCIÓS MENEDZSMENT
ÜGYVITELI ADMINISZTRÁCIÓS MENEDZSMENT
Nem marad
erősítés nélkül.
Az eredményes adminisztratív menedzsment megfelelő erőforrással optimalizált és automatizált ügyviteli támogatást kíván. Adat- és dokumentummenedzsment szolgáltatásunk ehhez nyújt külső erőforrást plusz szakértelemmel párosulva.
Partnerekkel való folyamatos együttműködés
Azonos nevezőre hozott tartalmak
Operációs és pénzügyi optimalizálás
ÜGYVITELI ADMINISZTRÁCIÓS MENEDZSMENT
Egyszerűvé tesszük
a komplex adatokat.
Tekintse meg hogyan adunk megoldást a flotta adat- és dokumentummenedzsment területen.

FLOTTACÉLOK ELÖLJÁRÓBAN

Kiszámítható lépésekkel
Meggyőződésünk, hogy a termékek és szolgáltatások beszerzése szabályozott kereteken belül kell történjen, ezzel is biztosítva, hogy az ügyfeleink által előírt elvárásoknak és követelményeknek megfeleljünk.
Beszerzés-értékesítés támogatás
Eszköz és jármű beszerzéseinél bízhat rálátásunkban.
Mi Önnel vagyunk az üzemeltetési folyamatokban is, így a változó piaci kihívásokat figyelembe vevő stratégiai döntéseket hozhat meg.
Szakértői tanácsadás
Szakmai felkérések keretében olyan projektekben veszünk részt, ahol vállalaton belüli beszerzés-értékesítéssel, flottaüzemeltetéssel kapcsolatos tanácsadásokat hajtunk végre.