A weboldal működése során nem alkalmaz sütiket, így az oldalon ilyen jellegű személyes adatkezelésre nem kerül sor. Adatvédelmi gyakorlatainkról és az adatok feldolgozásáról bővebb információt az Adatkezelési tájékoztató oldalon találhat.

Bármi is az iparág.
Bármi is az iparág.
Itt vagyunk, hogy
kiemelkedjen.
Figyelmünk középpontjában az egyre növekvőbb igényekkel és követelményekkel rendelkező eszköz adat- és dokumentumnyilvántartások biztonságos, mindennapi ügyintézéseinek megkönnyítése áll.
Érdekel

MAKRO KEZDETEKTŐL

A nagyszerű célok felé
Célunk, hogy az ügyfeleink számára elérhetővé tegyünk egy olyan felhasználóbarát alapú, egységes eszköz, dokumentum- és adatmenedzsment platformot, mely a mindenkori, felmerülő üzleti kihívásokra válaszolva biztosít egy teljeskörűen alkalmazható ügyviteli megoldást.

TÖRTÉNETÜNK

Tapasztalatokon alapuló működés

Azzal az elképzeléssel indultunk 2006-ban, hogy a projektjeink alkalmával felmerülő adatmenedzsment igényekre egy komplex ügyviteli rendszer létrehozásával válaszoljunk.

Látjuk minden szegmens képviselőjénél, hogy mennyire szükségessé vált az adminisztratív munkafolyamatok leegyszerűsítése, így az innovatív technológiák bevezetése az eszközök üzemeltetésében még inkább előtérbe kerül. Figyelünk az ügyfeleinknél jelentkező kihívásokra, hozzáértő csapatunkkal kivitelezzük a megoldást, támogatást adunk, hogy az előrehaladás biztosított legyen.

Büszkék vagyunk arra, hogy hátterünkkel a vállalatok naponta alkalmazzák a megoldásainkban rejlő lehetőségeket, hozzáadott támogatásainkkal időt és költséget megtakarítva.

Elhivatottság
Küldetésünk, hogy a flottamenedzsment műveletek gördülékeny összehangolására egy olyan megoldást biztosítsunk, ahol az eszközök és szolgáltatások szinkronizálásával a flotta adatok könnyen átláthatóvá, optimalizálhatóvá válnak.
Mit nyújtunk?
Eszközmenedzsment elképzeléseinek megvalósítását olyan minőségi szolgáltatást kínáló csapatra bízhatja, ahol alapvető a megfelelő, versenyképes javaslatok átadása.