A weboldal működése során nem alkalmaz sütiket, így az oldalon ilyen jellegű személyes adatkezelésre nem kerül sor. Adatvédelmi gyakorlatainkról és az adatok feldolgozásáról bővebb információt az Adatkezelési tájékoztató oldalon találhat.

A ma kölcsönös
elkötelezettsége alkotja
a holnap megőrzését.
Mindannyiunknak felelőssége van abban, hogy miként kerülnek felhasználásra mindennapi folyamatainkban a kiválasztott erőforrások, milyen lépéseket teszünk felgyorsult üzletmenetünk környezetre gyakorolt hatásának csökkentése érdekében.
A ma kölcsönös elkötelezettsége alkotja a holnap megőrzését.A ma kölcsönös elkötelezettsége alkotja a holnap megőrzését.

Miért csak a klisék követhetők?

Mi így állunk a
fenntarthatósághoz.
Olyan tudatossággal, ahol minden folyamat optimális
egyensúlyba kerül a különböző környezetekben.
A tudatosság fontossága.
Kitekintés és együttműködés.
Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy olyan vállalatokkal, szervezetekkel alakítsunk ki partneri kapcsolatot, akikkel osztozunk az ökológiai és környezeti egyensúly előmozdításában való hitben.
Hibrid munkavégzés.
Kevesebb hulladék. Rövidebb ingázás.
Az eredményesen alkalmazott mobilitási módokkal és a kevesebb utazási intervallummal több idő marad a hatékony munkára és szabadidőre.
Optimalizált erőforrás
felhasználás.
Hiszünk a szerverek energia- fogyasztásának csökkentésében, a free-cooling rendszerüzemeltetésben, miközben maximalizáljuk az energiahatékonyságot.
Fenntartható munkahelyek.
Felelős foglalkoztatási gyakorlat.
Figyelünk a co-working tér előnyeinek kihasználására. Tekintettel vagyunk a több munkaterületen eltöltött idő és költségek csökkentésére, munkatársaink jólétére.

Akadálymentes támogatás

Zöld szemléletünk a
mindennapokban
Megoldásaink felépítésekor azt is szem előtt tartjuk, hogy a jövő a vállalatok fenntartható döntéseitől függ.
Eszközök beszerzése. Tanácsadásainkat és javaslatainkat a környezettudatosabb eszközök kiválasztására és következetes alkalmazására alapozzuk.
Újraértelmezett szemlélet. Folyamatosan megfigyelünk, kategorizálunk és döntést hozunk.
Önnel működünk együtt. Hogy a gyakorlatokat és tapasztalatokat az üzletviteli újításainkban is közösen, együtt alkalmazhassuk.
Akadálymentes támogatás
Indítson velünk!
Kérje ingyenes konzultációnkat! Csapatunk készen áll arra, hogy megválaszolja kérdéseit és körbevezessük szolgáltatási területeinken.
Indulhatunk