Magunkról

Vízió

Hiszünk abban, hogy ügyfeleink hatékonyságának fejlődése a sikerünk kulcsa, egyben hosszú távú együttműködésünk alapja is. Ügyfeleinket szeretnénk támogatni abban, hogy minőségi és magas színvonalú rendszerekkel dolgozhassanak.

Fontosnak tartjuk, hogy a szavak mögött meghalljuk a valódi igényeket és olyan javaslataink legyenek, amelyek nem több munkát, hanem éppen ellenkezőleg, hatékonyabb működését garantálnak.

Munkamódszerünk alapja, hogy ügyfeleink folyamatait és azok mögöttes tartalmát a lehető legmélyebben tárjuk fel és értsük meg. Ez egyben azt is jelenti, hogy a gyakorlatban megfigyeljük, hogy egy-egy művelet hogyan működik, hiszen így tudjuk meghatározni azokat a pontokat, ahol eltérés tapasztalható az optimális működéshez képest. Elsősorban ezeken a pontokon dolgozunk, így elérve nemcsak a hatékonyabb vállalati működést, de egyben a folyamatok egyszerűsítését, jobb átláthatóságát is.

Olyan megoldásokkal szeretnénk támogatni ügyfeleink mindennapi ügyviteli folyamatait, amelyek a vállalatnál dolgozó minden kolléga számára egyértelműek, a munkavégzésbe könnyen beépíthetőek, illetve alkalmazhatóak. Időtálló megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek hosszú távon bizonyítani tudják, hogy működőképesek.

“Működésünk alapja a gazdasági, üzleti folyamatok és törvényszerűségek alapos ismerete, amelyeket alapul véve az analitikus és a kreatív gondolkodást ötvözve közelítjük meg a feladatokat.”
MacroFleet

Vízió

Időtálló megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek hosszútávon bizonyítani tudják, hogy működőképesek. Tovább

Értékeink

Működésünk alapja a gazdasági, üzleti folyamatok és törvényszerűségek alapos ismerete. Tovább

Karrier

Örömmel dolgozunk együtt olyan kollégákkal, akik maguk is szakértői tudással rendelkeznek saját területükön. Tovább