MacroFleet

SZOLGÁLTATÁSOK

Tanácsadás

Kiemelt szolgáltatásunk ügyfeleink részére az üzleti stratégiát leképező, támogató ügyviteli és dokumentációs rendszer hatékony kialakítása. Tevékenységünk eredményeképp azokban a folyamatokban, ahol szükséges struktúrákat javasolunk, mintákat adunk. Mivel egy új rendszer bevezetése egyben egy tanulási folyamatot is jelent, ügyfeleinknek képzések során mutatjuk meg a folyamatok új működését, segítünk elsajátításukban és működtetésükben.

Üzletfejlesztési tevékenységünk során munkafolyamatunk legelső lépéseként felmérjük ügyfeleink jelenlegi struktúráit, működési modelljeit, folyamatait. Mindezt összekötjük a gyakorlati munkavégzés megfigyelésével, hiszen csak így kaphatunk valós képet arról, hogy melyek azok a tényezők, amelyek akadályozzák az optimális működést, a gyors és hatékony ügymenetet.

Szakmai hátterünk révén a folyamatok kialakításában szem előtt tartjuk a minőségi szabványokban definiáltakat, emellett szükség esetén minőségügyi auditokra való felkészülésben is támogatást nyújtunk.

MIÉRT ÉRDEMES FOGLALKOZNI AZ ÜZLETFEJLESZTÉS KÉRDÉSEIVEL?

 • Szervezett szabályozás megvalósítása - kritikus és akadályozó tényezők felismerése és javítása
 • Rövid és hosszú távú fejlesztések beazonosítása - piaci lehetőségek
 • Hatékonyság növelése - költséghatékony, optimális működés elérése
 • Versenyképesség fejlesztése - biztosabb piaci jelenlét az adott szakmai területen
 • Mérhető teljesítmény tényezők - valós számokon alapuló, megalapozott vezetői döntésekEszközkezelés

A vállalati eszközkezelésben az adat és dokumentumkezelés olyan alapvető kulcsszavak, amelyek a teljes folyamat sikerességét meghatározzák. A hatékony eszközmenedzsment egyre több vállalat esetében merül fel, amelyre megoldásunk egy integrált ügyviteli nyilvántartó rendszer, amely lefedi egy cég különböző típusú eszközállományának nyilvántartását és életútjának teljeskörű hátterét.

Kis-közép és nagyvállalatoknál szerzett tapasztalatainkra alapozva rendszerünk az egyszerűbb tartalomtól egészen a komplex struktúráig leképzi az igényeket. Működési elve, illetve használata egyszerűen, gyorsan elsajátítható, biztonságtechnikai szempontokból megfelelő minősítést nyújt.

MIÉRT ÉRI MEG NYILVÁNTARTÓ RENDSZERT ALKALMAZNI A VÁLLALATI ESZKÖZÖK KEZELÉSÉRE?

 • Teljeskörű adminisztráció - adat és dokumentum kezelés egy rendszerben
 • Struktúrált, rendszerezett nyilvántartás - összetett megoldások, precíz nyilvántartás létrehozása és vezetése
 • Programozható megoldási lehetőségek - riportok teljeskörűen az adott igényre, tranzakciós események időbeli figyelmeztetése
 • Döntéstámogató eszköz - objektív tartalom beszerzéshez, üzemeltetéshez, értékesítéshez
 • Pénzügyi és operatív optimalizálás - költségcsökkentés és hatékonyság növelés lehetősége


TABULA

Támogatás

Szakmai hátterünk a tanácsadói tevékenységeink során a beszerzési és értékesítési folyamatok terén, valamint a hozzájuk kapcsolódó területeken nagyfokú szakértői tapasztalatokon, ismereteken alapulnak. Jól ismerjük azokat a rendszereket, amelyek használata hozzájárul a vállalati beszerzés hatékony működéséhez.

A beszerzési, értékesítési folyamatok működésének támogatására léteznek olyan ügyviteli rendszerek, amelyek bevezetése és mindennapos használata mérhető költséghatékonyságot eredményez, egyben segítik az eredményes vállalati működést. Ezeknek a rendszereknek a stratégiai és operatív szintű kialakításában, bevezetésében támogatást nyújtunk ügyfeleinknek.

Az ügyviteli folyamatokat érintő auditokra való felkészülésben partnerei vagyunk ügyfeleinknek, saját működésünk minőségbiztosítási tanúsítványaira is támaszkodva.

MIÉRT ÉRDEMES FELÜLVIZSGÁLNI A BESZERZÉSI ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI FOLYAMATAIT?

 • Összehangolt stratégiai és operatív döntések - következetes működés és átlátható célok
 • Pénzügyi kiadások optimalizálása - költséghatékony megoldások mérhetően
 • Megbízható partnerek kiválasztása - stratégiai partnerségek megalapozása
 • Vezetői döntések megfelelő alátámasztása - nem megfelelő döntések számának minimalizálása
 • Minőségbiztosítási előírásoknak való megfelelés - bizalom erősödése az üzleti partnerek részéről