Magunkról

MacroFleet történet

Vállalkozásunkat több mint egy évtizedes - a tevékenységi köreinket lefedő - tapasztalattal alapítottuk azzal a céllal, hogy eddig megszerzett tudásunkat megosszuk ügyfeleinkkel. Hosszú múltra visszatekintő, folyamatos tanácsadói tevékenységünknek köszönhetően jelen vagyunk állami cégeknél és multinacionális vállalatoknál egyaránt, így mind hazai, mind nemzetközi környezetben bizonyítottunk már.

A tevékenységünk fókuszában egy-egy konkrét, jól definiált, meghatározott problémakörre koncentrált folyamatszervezés és annak teljes körű megoldása áll. Innovatív megoldásaink jelentős megtakarításokat generálnak és ami a legfontosabb, időben előrejelzik, megadják a vezetői döntések meghozatalához szükséges információkat. Megoldásokat kínálunk, amelyek valódi választ adnak valós, létező problémákra. Kizárólag olyan tanácsadást és szolgáltatást nyújtunk partnereinknek, amelyet már a gyakorlatban is kipróbáltunk, hatékony működését ellenőriztük.

Tapasztalatainkat mind nagyvállalati, mind kis- és középvállalati környezetben gyűjtöttük, így pontosan láttuk, hogy mi az, ami különböző cégméretekben is működőképes, melyek az eltérések és a sajátosságok. Ennek a széles körű tapasztalatnak köszönhetően tudjuk azt, hogy melyek azok a mindennapi kihívások, amelyekkel az állami és KKV szektor vállalatai szembenéznek. Ismerjük a kérdéseket, ennek megfelelően valódi, értékkel bíró válaszokkal támogatjuk ügyfeleinket.

Tanácsadói tevékenységünk során a beszállítói piacra is kiemelt rálátást nyertünk, így ügyfeleinket támogatni tudjuk a megfelelő beszállító kiválasztásának folyamatában, a kiválasztás szempontjainak meghatározásában és a beszállítók értékelésében, hogy olyan partnerekkel dolgozhassanak együtt, akik komolyan veszik a tisztességes üzleti együttműködés alapelveit.

„Hiszünk abban, hogy ügyfeleink hatékonyságának fejlődése a sikerünk kulcsa, egyben hosszú távú együttműködésünk alapja is.”
MacroFleet

Vízió

Időtálló megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek hosszútávon bizonyítani tudják, hogy működőképesek. Tovább

Értékeink

Működésünk alapja a gazdasági, üzleti folyamatok és törvényszerűségek alapos ismerete. Tovább

Karrier

Örömmel dolgozunk együtt olyan kollégákkal, akik maguk is szakértői tudással rendelkeznek saját területükön. Tovább