Magunkról

Értékeink

Ügyfeleinkkel való hosszú távú, sikeres együttműködésünk alapja néhány olyan alapvető tényező, amelyek az első kapcsolatfelvételtől egészen a projekt zárásáig jelen vannak munkafolyamatainkban. Ezeket az elveket megőrizzük akkor is, amikor éppen nem dolgozunk aktívan egy-egy ügyfelünk részére:

Üzleti gondolkodásmód: működésünk alapja a gazdasági, üzleti folyamatok és törvényszerűségek alapos ismerete, amelyeket alapul véve az analitikus és a kreatív gondolkodást ötvözve közelítjük meg a feladatokat.

Értő figyelem: nem csak figyelünk ügyfeleinkre, de értelmezzük is szavaikat, visszacsatolásokkal ellenőrizzük, valóban jól értettük-e igényeiket.

Lelkiismeretesség: olyan munkát adunk ki a kezünkből, amelyet ellenőriztünk, illetve csak akkor kezdünk el egy munkát, ha pontosan megértettük ügyfelünk célját, szándékát, problémáját.

Őszinte kommunikáció: ügyfeleinkkel való együttműködésünk alapjaként hiszünk abban, hogy a tanácsadás és támogatás, mint bizalmi szolgáltatások akkor érhetik el valódi céljaikat, ha őszintén, a sarkalatos vagy kérdéses pontokat ismerve tudunk kommunikálni egymással.

Ügyfeleink adatainak védelme: minőségbiztosítási tanúsítványaink garantálják folyamataink megfelelősségét és tiszta működésünket.

Hosszú távú együttműködés: olyan kapcsolatok kialakítására törekszünk, amelyek mindkét félnek hozzáadott értéket jelentenek, megoldásaink kialakításánál a hosszú távú hatékony működést helyezzük előtérbe. Minél jobban megismerjük ügyfeleinket az együttműködéseink során, annál hatékonyabban tudunk választ adni kérdéseikre.

“ Időtálló megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek hosszú távon bizonyítani tudják, hogy működőképesek.”
MacroFleet vízió

Vízió

Időtálló megoldásokat szeretnénk kínálni, amelyek hosszútávon bizonyítani tudják, hogy működőképesek. Tovább

Értékeink

Működésünk alapja a gazdasági, üzleti folyamatok és törvényszerűségek alapos ismerete. Tovább

Karrier

Örömmel dolgozunk együtt olyan kollégákkal, akik maguk is szakértői tudással rendelkeznek saját területükön. Tovább